Перемога, що далася дорогою ціною: один з лідерів Зорі отримав серйозну травму у грі з Інгульцем

Переглядів 1402
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Перемога, що далася дорогою ціною: один з лідерів Зорі отримав серйозну травму у грі з Інгульцем
Едуардо Герреро. Фото: УПЛ
Півзахисник луганської Зорі Едуардо Герреро не зміг дограти матч 27-го туру УПЛ проти Інгульця до кінця, через ушкодження стегна. Наскільки серйозне пошкодження поки невідомо.

Панамський півзахисник луганської Зорі Едуардо Герреро не зміг дограти матч 27-го туру української Прем'єр-ліги  проти Інгульця до кінця.

На 74-й хвилині він отримав травму стегна і був замінений на Олексія Хахльова. Наскільки серйозного ушкодження зазнав один з лідерів команди Патріка ван Леувена, наразі невідомо. Однак з огляду на те, що гравцю одразу ж на полі наклали бандаж, його перспективи допомогти Зорі в заключних іграх чемпіонату, не райдужні.

Відзначимо, що Герреро приєднався до складу луганців наприкінці лютого цього року. З того моменту він забив п’ять голів та віддав три асисти у 10 матчах чемпіонату.

Нагадаємо, що в грі проти Інгульця Зоря здобула впевнену перемогу 2:0 і заразом встановила новий для себе рекорд, а саме – здобула найбільшу кількість очок в незалежному чемпіонаті України серед команд Прем’єр-ліги – 61 пункт!

І це не межа, адже по переду ще три гри в УПЛ.