«Посмішку побачите, коли закінчиться війна в Україні»: Петраков – про очікування від матчу відбору на Євро-2024

Переглядів 2446
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Посмішку побачите, коли закінчиться війна в Україні»: Петраков – про очікування від матчу відбору на Євро-2024
Олександр Петраков. Фото: УАФ
Екснаставник збірної України, а нині головний тренер Вірменії Олександр Петраков поділився очікуваннями від матчу з Латвією в рамках кваліфікації до Євро-2024.

Олександр Петраков пояснив журналістам, чому не часто посміхається. Наставник розповів, на які труднощі натрапив перед матчем з Латвією.

«Посмішку побачите тоді, коли закінчиться війна у моїй країні. Чи вдалося налаштувати команду… Так, ми багато розмовляємо, я проводжу розмови. Мені казали, що вірменські футболісти можуть грати лише один матч, другий – вже не можуть». 

Також Петраков висловився з приводу невеликої обойми гравців, на яких тренер збірної Вірменії може розраховувати.

«Проводити велику ротацію на цей момент я не можу. Хлопці уважно слухають, приємно, додають на очах. Подивимося завтра, як мої слова до них дійшли», – сказав Петраков.

  • Петраков після тривалої роботи в молодіжних збірних України та в основній команді жовто-синіх 14 січня 2023 року очолив вірменську збірну.
  • У квартеті D Вірменія з трьома очками посідає четверту позицію, випереджаючи п'яту Латвію. Друга Хорватія та третій Уельс мають по чотири бали в активі. Лідирує з шістьма очками Туреччина.
  • 19 червня Вірменія на своєму полі прийматиме Латвію.