Поворознюк подав до суду на Гордона: президент Інгульця захищатиме честь, гідність та ділову репутацію

Переглядів 659
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Поворознюк подав до суду на Гордона: президент Інгульця захищатиме честь, гідність та ділову репутацію
Дмитро Гордон та Олександр Поровознюк. Фото: Google
Президент Інгульця Олександр Поворознюк продовжує вести розбірки із відомим журналістом Дмитром Гордоном. Конфлікт сторін набирає ще більших оборотів.

Власник Інгульця Олександр Поворознюк подав позов до суду на журналіста Дмитра Гордона. У реєстрі зазначено, що предметом позову є «захист честі, гідності та ділової репутації фізичної особи». Окрім Гордона, відповідачем у цій справі є Ткач Юрій Михайлович.

Раніше Гордон заявив, що Поворознюк робив замах на фермера Юрій Ткача.

«Ми випустили інтерв'ю з фермером Ткачем із Кіровоградської області, де він свідчив про три замахи на нього особисто Поворознюком. Але це інтерв'ю просто квіточки. Все, що ми публікуватимемо далі – це божий страх», - зазначив Гордон.

Раніше була інформація, що Гордон звинуватив Поворознюка у створенні та озброєнні ОЗУ. Також ми повідомляли, що президент Інгульця сплатив 67 мільйонів податків.

На даний момент Інгулець посідає 14-те місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, набравши 13 очок у 14-ти матчах.

У поєдинку 16-го туру УПЛ команда Сергія Ковальця зіграє на виїзді з Динамо. Матч відбудеться 4 березня та розпочнеться о 14:00.

X