Реал чи збірна Бразилії? Тренер Луніна визначився зі своїм майбутнім

Переглядів 903
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Реал чи збірна Бразилії? Тренер Луніна визначився зі своїм майбутнім
Карло Анчелотті. Фото: Реал Мадрид
Італійський наставник мадридського Реалу Карло Анчелотті має пропозицію очолити збірну Бразилії. На даний момент досвідчений тренер обрав залишитися в мадридському клубі.

Головний тренер мадридського Реалу Карло Анчелотті відхилив пропозицію очолити збірну Бразилії. Про це повідомляє авторитетне іспанське видання Marca.

Італійський алленаторе хоче відпрацювати до кінця контракт з королівським клубом. Угода Анчелотті з Реалом діє до літа 2024 року. Також відомо, що через свій вік Анчелотті не готовий поєднувати роботу тренером у двох командах.

Раніше була інформація, що Федерація футболу Бразилії контактувала з Карло Анчелотті. Переговори з італійським алленаторе розпочалися ще у жовтні цього року. 

Додамо, що після того, як збірна Бразилії вилетіла з мундіалю-2022, програвши у чвертьфіналі у серії пенальті Хорватії, пост головного тренера «селесао» залишив досвідчений Тіте. Тепер бразильці перебувають у пошуках нового фахівця.

З приводу воротаря Реала Андрія Луніна додамо, що українець у поточному сезоні зіграв за мадридську команду шість матчів (чотири у Ла Лізі та два у Лізі чемпіонів).