«Ребров буде таким самим, а не «ручним»: Вацко зайшов спільне між Шевченком та нинішнім наставником збірної України

Переглядів 3103
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Ребров буде таким самим, а не «ручним»: Вацко зайшов спільне між Шевченком та нинішнім наставником збірної України
Андрій Шевченко та Сергій Ребров. Фото: Google
Відомий журналіст Віктор Вацко поділився своїми враженнями від управлінської роботи Сергія Реброва на чолі з національною збірною України.

Віктор Вацко заявив, що йому подобається стиль роботи Сергія Реброва на посаді головного тренера національної збірної України. Він бачить у ньому схожість із тим, що робив Андрій Шевченко на чолі головної команди країни з 2016 по 2022 роки.

«Ребров має карт-бланш від УАФ. Мені раніше подобалося, що Шевченко всіх чиновників ув'язнив заради інтересів збірної. Зараз у мене складається враження, що Ребров буде таким самим, а не «ручним», який робить усе, як накаже шеф».

Вацко заявив, що Ребров вже встиг поговорити із тренерами усіх молодіжних збірних України і тому журналіст передбачає багато змін.

«Я чув, що Ребров уже встиг зібрати старших тренерів збірних різних вікових груп, познайомитися з ними та донести своє бачення того, що буде у майбутньому. Думаю, у юніорських та молодіжних командах також буде чимало змін на посадах тренерів», – сказав журналіст у програмі «Вацко on air».

  • Ребров вже встиг провести свою першу гру на чолі синьо-жовтих. Виїзний товариський поєдинок із Німеччиною завершився внічию 3:3.
  • Далі на команду чекають ігри проти Північної Македонії в гостях та Мальти у Словаччині у кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року. 
  • Зустрічі відбудуться 16 та 19 червня відповідно.