«Ребров надав команді правильного менталітету»: Шевченко оцінив виступ збірної України у відборі до Євро-2024

Переглядів 2190
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Ребров надав команді правильного менталітету»: Шевченко оцінив виступ збірної України у відборі до Євро-2024
Андрій Шевченко. Фото: Google
Колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував виступ національної команди у відборі Євро-2024 в іграх з Англією та Італією.

Андрій Шевченко дуже радий, що у нашої збірної з’явився такий тренер, як Сергій Ребров. На думку колишнього футболіста, Ребров зумів надати команді правильного менталітету.

«Команда переживає чудовий момент. Я дуже радий, це чудово. Прийшов такий тренер, як Ребров, він змінив команду та надав їй правильного менталітету. Проти Англії ми провели чудовий матч».

Також екснаставник збірної України розповів, чому важливо грати матчі із великим тиском.

«Тиск – це перевага, і ми повинні прожити ці моменти на повну, попри те, що ми говоримо про важливість виклику для України. Ми повинні відчувати емоції в цих особливих викликах. Це було моє життя: чим важливішим був матч, тим більш готовим я був», — сказав Шевченко для Сalciomercato.

  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).