Ребров та Ярмоленко посміхалися після програшу Суперкубка ОАЕ: відео з церемонії нагородження

Переглядів 9627
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
Ребров та Ярмоленко посміхалися після програшу Суперкубка ОАЕ: відео з церемонії нагородження
Андрій Ярмоленко та Сергій Ребров. Фото: ФК Аль-Айн
У суботу, 25 лютого, у фіналі Суперкубку ОАЕ Аль-Айн Сергія Реброва втратив можливість здобути трофей, мінімально програвши Аль-Шарджі з рахунком 0:1.

Долю поєдинку вирішив один м'яч, який у свої ворота відправив Коджо Лаба на 29-й хвилині гри, який невдало у ворота замкнув подачу з кутового.

Півзахисник Аль-Айну Андрій Ярмоленко вийшов у стартовому складі, проте на 44-й хвилині українця було замінено через травму.

Характер травми Ярмоленка поки невідомий, але він тримався за передній м'яз стегна. Можливо, травма досвідченого вінгера буде несерйозною, оскільки він був на церемонії нагородження у гарному настрої та обмінювався жартами як зі своїми партнерами по команді, так і суперниками.

Також після гри посміхався головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров, котрий, як і захисник команди Ерік, вийшли на церемонію нагородження зі своїми дітьми.

Зворушливе відео з церемонії нагородження дивіться у телеграм-каналі FanDay.net

Додамо, що у чемпіонаті ОАЕ Аль-Айн посідає третє місце у турнірній таблиці, набравши 34 очки у 17-ти матчах. У найближчому поєдинку другого березня команда Реброва зіграє на своєму полі із Аль-Фуджейрою.