Рішення прийнято президентом клубу: відоме майбутнє колишнього головного тренера Шахтаря

Переглядів 9348
Максим Недавній Максим Недавній
5 голосів
Рішення прийнято президентом клубу: відоме майбутнє колишнього головного тренера Шахтаря
Паулу Фонсека. Фото: ФК Лілль
Президент фрацузького Лілля Олів'є Летанг впевнений, що головний тренер Паулу Фонсека залишиться на своїй посаді в наступному сезоні. Клуб під керівництвом португальского фахівця набрав позитивної динаміки.

Екстренер Шахтаря Паулу Фонсека прийшов у французький Лілль влітку 2022 року і під його керівництвом клуб посів п'яту позицію в турнірній таблиці Ліги 1 і пробився в Лігу конференцій наступного сезону.

В ЗМІ з'являлася інформація, що португальським спеціалістом предметно цікавляться Марсель та англійський Вест Хем.

Президент Лілля Олів'є Летанг в інтерв'ю клубній пресслужбі відповів на питання стосовно майбутнього головного тренера команди.

«Фонсека вже дав відповідь на прес-конференції, потім після матчу з Труа він повторив це гравцям у роздягальні. Він дуже щасливий у Ліллі. Ми прожили насичений сезон, з масою емоцій. В нас є бажання продовжувати співпрацю з ним, умови роботи та стосунки між нами дуже хороші».

Тим часом французьке видання Infos OM в своєму Twitter повідомило, що Марсель все ще цікавиться Фонсекою, але на заваді є контракт з нинішньою командою, який діє до 30 червня 2024 року.

  • Фонсека працював у Шахтарі з 2016 по 2019 рік: 104 перемоги, 17 нічиїх, 18 поразок.
  • Разом з донеччанами португалець завоював три чемпіонства, тричі ставав володарем Кубка та одного разу перемагав у Суперкубку України.