Російський тренер знову проігнорував українця: Зубков не потрапив до заявки Ференцвароша на Лігу чемпіонів

Переглядів 533
Андрій Піскун Андрій Піскун
2 голоси
Російський тренер знову проігнорував українця: Зубков не потрапив до заявки Ференцвароша на Лігу чемпіонів
Олександр Зубков. Джерело: ФК Ференцварош
Вінгер збірної України Олександр Зубков переживає не найкращі часи у Ференцвароші. Українець знову не потрапив до заявки своєї команди на єврокубкові матчі.

УЄФА опублікував заявку Ференцвароша на матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти Карабаха. У списку гравців не знайшлось місця для Зубкова.

Українець третій раз поспіль не потрапив до заявки «фраді» на єврокубкові матчі. До цього він пропускав зустрічі першого та другого раунду відбору ЛЧ проти Тобола (0:0, 5:1) та Слована (1:2, 4:1).

Нагадаємо, що Ференцварош зіграє проти Карабаха 3 серпня о 21:00 за київським часом. Очолює угорський клуб російський спеціаліст Станіслав Черчесов.

Відзначимо, що у новому сезоні Зубков не зіграв жодного матча у складі «фраді». Востаннє він з’являвся на полі 11 червня у матчі збірної України проти Вірменії (3:0) у рамках Ліги націй.

Його контракт із Ференцварошем закінчується влітку 2024 року. Transfermarkt оцінює Зубкова в 1,8 мільйонів євро. За інформацією в пресі, Олександра має намір повернути Шахтар.

X