Рух приєднався до Шахтаря в 1/16 Молодіжної ліги УЄФА: львів'яни впевнено перемогли Галатасарай

Переглядів 1092
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Рух приєднався до Шахтаря в 1/16 Молодіжної ліги УЄФА: львів'яни впевнено перемогли Галатасарай
Рух U19. Фото: ФК Рух
У матчі відповіді плей-офф переможців львівський Рух U19 переміг своїх однолітків з турецького Галатасарая. Тепер дві українські команди чекають на своїх опонентів в 1/16 Молодіжної ліги УЄФА.

Чемпіони минулого сезону чемпіонату України U19 Рух не помітили чемпіонів Туреччини з того ж самого віку Галатасарай та перемогли з рахунком  3:1. Варто зазначити, що в першому матчі львівські футболісти перемогли турків з таким самим рахунком.

Львів’яни дуже впевнено розпочали гру і на одинадцятій хвилині форвард української команди Андрій Столярчук віддав гольовий пас на півзахисника Олега Федора, який не залишив шансів голкіперу Галатасараю.

Але в середині першого тайму турки залишилися в меншості. Слюбик вибіг віч-на-віч із турецьким голкіпером Джанкатом Йілмазом, який був змушений грубо фолити за межами своєї штрафної площі, за що отримав червону картку.

Також на 64-й хвилині Рух не реалізував пенальті. Віталій Роман не забив з одинадцяти метрів.

На 76-й хвилині Федор зробив дубль, закрутивши м'яч зі штрафного під ближню штангу воріт турецької команди, а вже у наступній атаці Назар Русяк замкнув фланговий простріл Мілана Михальчука та довів рахунок до розгромного.

Але Галатасарай все-таки забив гол престижу в компенсований до другого тайму час. Турки відіграли один м'яч із пенальті, який реалізував Баран Аксака.

Таким чином за сумою двох матчів Рух переміг з рахунком 6:2 і тепер дві українські  команди чекають на своїх опонентів в 1/16 Молодіжної ліги УЄФА. Жеребкування відбудеться 8 листопада.