«Шахтар влітку зі мною зв'язувався»: основний гравець Дніпра-1 розповів, що завадило возз'єднанню з Йовічевічем

Переглядів 575
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Шахтар влітку зі мною зв'язувався»: основний гравець Дніпра-1 розповів, що завадило возз'єднанню з Йовічевічем
Гравці Дніпра-1. Фото: СК Дніпро-1
Півзахисник Дніпра-1 Олександр Піхальонок у літнє трансферне вікно міг опинитись у рідному клубі під керівництвом свого екс-тренера, але перехід так і не відбувся.

Олександр Піхальонок є вихованцем Шахтаря. За першу команду «гірників» він встиг провести сім матчів, але результативними діями не вирізнявся. Влітку 2021 року він за 700 тисяч перейшов до складу Дніпра-1, де і продовжує грати до теперішнього часу.

25-річний хавбек підтвердив, що минулого літа донецький Шахтар хотів бачити його у своїх лавах і пропонував оформити трансфер. Примітно, що в цьому процесі не брав участі Ігор Йовічевіч, який тренував Олександра у Дніпрі-1.

«З його боку такого не було, він не дзвонив до мене, нічого не говорив. А Шахтар улітку зі мною зв'язувався, так. Але все дуже швидко стихло», – розповів Пихаленок в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net.

Причина, через яку переговори швидко закінчилися дуже банальна – Дніпро-1 відповів відмовою.

Цього сезону Піхальонок провів у складі Дніпра-1 24 матчі, в яких забив сім голів і зробив шість результативних передач. Його контракт із дніпровським клубом розрахований до літа 2025 року. Портал Transfermarkt оцінює його у три мільйони євро.

X