«Шахтарю буде неймовірно складно вискочити з ним на новий рівень»: експерт виніс вердикт ветерану «гірників»

Переглядів 5031
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Шахтарю буде неймовірно складно вискочити з ним на новий рівень»: експерт виніс вердикт ветерану «гірників»
Ярослав Ракіцький (у центрі). Фото: ФК Шахтар
Журналіст Ігор Циганик висловив свою думку про 33-річного центрального захисника Шахтаря Ярослава Ракіцького. Експерт не думає, що ветеран допоможе команді у тривалій перспективі.

Ігор Циганик зазначив, що Ярослав Ракіцький має високий індивідуальний клас, який дозволяє йому гідно виглядати у нинішніх реаліях УПЛ.

«Ракіцький має рівень. У нинішньому чемпіонаті України він може грати ще дуже довго. Ліва нога, передачу він може віддати, прочитати… Перед ним не ставлять надхмарних завдань».

На думку Циганика, досвідчений гравець у майбутньому навряд чи зможе бути корисним «гірникам», якщо клуб має амбіції досягати висот на міжнародній арені.

«Вискочити з ним на новий рівень Шахтарю буде неймовірно складно. Ракіцький уже ветеран. Він і в кращі часи не відрізнявся швидкістю, зараз йому буде ще складніше. З такими командами, як Фейєнорд, які почнуть ганяти м'яч, Ракіцький не помічник», – сказав журналіст у програмі Циганік Live.

  • Нагадаємо, що Ракіцький приєднався до Шахтаря в минуле зимове трансферне вікно з клубу Адана Демірспор на правах вільного агента.
  • За «гірників» захисник у нинішньому сезоні відіграв сім матчів, у яких забив два голи та зробив дві результативні передачі.
  • Контракт Ракіцького з клубом спливає 30 червня 2023 року, а Трансфермаркт оцінює його у три мільйони євро.