Шевченка сватають до збірної-учасниці плей-офф ЧС-2022: українська легенда не єдиний кандидат на посаду

Переглядів 400
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Шевченка сватають до збірної-учасниці плей-офф ЧС-2022: українська легенда не єдиний кандидат на посаду
Андрій Шевченко. Фото: Google
Президент Польської футбольної спілки Цезарій Кулеша вже зв'язався з кандидатом на заміну нинішнього тренера збірної країни Чеслава Міхневича. Андрій Шевченко є одним з претендентів на посаду.

Контракт наставника збірної Польщі Міхневича, який може бути продовжено на існуючих умовах, спливає наприкінці року.

Чи це означає, що Міхневич попрощається зі своєю роботою? Це невідомо. Але, звісно, його рейтинг падає – його знижує й ажіотаж навколо нібито премії від прем'єр-міністра за вихід із групи на ЧС-2022.

Як повідомляє Przegląd Sportowy, Кулеша вже зв'язувався з Мацеєм Скоржею. Однак він відмовився - з початком нового року він почне працювати в японському клубі Урава Ред даймондс.

У списку Куліші також є відомий іноземний тренер. Крім того, постійно спекулюють ім'ям колишнього головного тренера збірної України Андрія Шевченка, з яким майже рік тому вже вели переговори щодо призначення наставником збірної Польщі.

Під керівництвом Міхневича збірна Польщі провела 13 матчів. У п'яти з них поляки виграли, у трьох зіграли внічию та у п'яти програли. Він вивів команду на чемпіонат світу, а потім пробився з нею до 1/8 фіналу. Крім того, Міхневич зберіг збірну Польщі у найвищому дивізіоні Ліги націй.

Нагадаємо, що Шевченко залишається безробітним із січня після звільнення з Дженоа.

X