Шевченко зробив подарунок Зеленському: фото футбольного презенту від легенди Мілану та Динамо

Переглядів 5908
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Шевченко зробив подарунок Зеленському: фото футбольного презенту від легенди Мілану та Динамо
Володимир Зеленський та Андрій Шевченко. Фото: Google
Колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко зустрівся з президент України Володимиром Зеленським і подарував нашому гаранту футболку з підписами гравців благодійного матчу Game4Ukraine.

Володимир Зеленський зустрівся з Андрієм Шевченком. В гості до президента України легендарний динамівець прийшов не з порожніми руками: він презентував нашому гаранту футболку із підписами гравців з історичного, благодійного поєдинку Game4Ukraine.

Співорганізаторами Game4Ukraine були колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко та захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко.

Поєдинок Game4Ukraine відбувся у Лондоні на стадіоні «Стемфорд Брідж» 5 серпня. Команди Шевченка та Зінченка розписали результативну світову 2:2.

Всі зібрані кошти підуть на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею Чернігівської області, зруйнованого окупантами у березні 2022 року.

  • Андрій Шевченко грав за київське Динамо у 1993–1999 роках. В біло-синій футболці п'ять разів ставав чемпіоном України, тричи здіймав над головою національний кубок.
  • У складі італійського Мілану Шевченко виступав у 1999–2006 та 2008–2009 роках. Виграв з россонері Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА, Серію А, Кубок Італії та Суперкубок Італії.
  • За лондонський Челсі українець грав у 2006–2009 роках, здобувши два титули на внутрішній арені – Кубок Англії та Кубок Футбольної ліги.
  • Завершив професійну кар'єру гравця Андрій Шевченко у футболці рідного Динамо у 2012 році.