Скандал Вакула-Полісся: Денисов розкрив причину провалу одіозного півзахисника у клубі Буткевича

Переглядів 5784
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
Скандал Вакула-Полісся: Денисов розкрив причину провалу одіозного півзахисника у клубі Буткевича
Владислав Вакула. Фото: ФК Полісся
Директор з медіа, маркетингу та спонсорства житомирського Полісся Олександр Денисов розповів, чому півзахисник Владислав Вакула покинув клуб Геннадія Буткевича.

На початку серпня з'явилася інформація, що півзахисник житомирського Полісся Владислав Вакула не тренується з командою. Сам хавбек достатньо різко відреагував на питання про відсторонення від тренувань.

Повідомлялося, що Вакула потрапив в опалу до власника та президента Полісся Геннадія Буткевича після святкування чемпіонства у Першій лізі.

Директор з медіа, маркетингу та спонсорства житомирського Полісся Олександр Денисов розповів деталі скандалу з вихованцем донецького Шахтаря.

«Вакула профукав найголовніше – довіру президента. Президент йому повірив, що він буде дотримуватися дисципліни, дав йому шанс, зробив гарні фінансові умови. Стосовно тренувальних умов – тут і так все зрозуміло». 

Денисов відмовився спростовувати чи підтверджувати інформацію про бурхливе святкування Вакулою чемпіонства.

«Він не виправдав довіру і дуже розчарував Буткевича. Вакула не буде грати за Полісся. Я – представник клубу, і плітки не розповсюджуватиму, які були «зашквари». Скажу, як є, за фактом. Це результат того, що він зробив», – розповів Денисов ютуб-каналу Sport Arena.

  • Раніше інсайдер Ігор Бурбас повідомляв, що влітку 2022 року Вакула влаштував бешкет з кимось із футболістів Шахтаря, після чого тодішній головний тренер команди Ігор Йовічевич ухвалив рішення позбутися гравця.
  • Також, під час виступів за ФК Маріуполь Вакула потрапив у ДТП, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, і влаштував опір поліції.
  • Колишній тренер Ворскли Юрій Максимов у 2022 році казав, що Вакула створював дискомфорт в команді та вказував легіонерам, що робити.
  • Влад перейшов у Полісся з Шахтаря у вересні 2022 року.
  • Минулого сезону він провів за житомирський клуб 17 матчів, у яких відзначився голом і асистом.
  • Нещодавно Вакула офіційно став гравцем одеського Чорноморця.