«Скористалися тим, що вказував штаб Реброва»: захисник Динамо назвав секрет успішної гри зі збірною Німеччини

Переглядів 2402
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Скористалися тим, що вказував штаб Реброва»: захисник Динамо назвав секрет успішної гри зі збірною Німеччини
Олександр Тимчик. Фото: УАФ
Правий оборонець національної збірної України та київського Динамо Олександр Тимчик висловився щодо товариського матчу проти команди Німеччини.

На думку Олександра Тимчика, перші десять хвилин були складними для нашої збірної, адже Бундестім постійно пресингувала. Також захисник пояснив внаслідок чого вдалося переломити хід гри.  

«Перші десять хвилин було важко, вони нас пресингували, вийшли вперед, стало ще важче. Але потім ми перехопили ініціативу, почали контролювати м’яч, забили два голи і повели в рахунку. Нам тренерський штаб вказував, що при перехопленні м'яча у них великі зони, і ми цим скористались».

Тимчик зазначив, чому не вдалося зберегти перевагу в два м’ячі та довести гру до перемоги.

«Я б не сказав, що за рахунку 3:1 ми вже повірили у перемогу. Граємо завжди до останньої хвилини. До фінального свистка. Була велика перевага, але не треба забувати, проти якої команди ми грали. В останні 20 хвилин вони повністю перехопили ініціативу і домінували над нами», – сказав Тимчик у коментарі прес-службі УАФ.

  • У грі з Німеччиною Тимчик зробив дві гольові передачі.
  • Захисник у минулому сезоні за Динамо зіграв 23 поєдинки, в яких забив один гол та віддав дві результативні передачі.
  • 16 червня команда Реброва проведе гру у відборі до Євро-2024 з Північною Македонією у Скоп'є.
  • 19 червня на національну команду України чекає номінально домашній матч у рамках відбору до чемпіонату Європи-2024 з Мальтою, яка відбудеться у Трнаві (Словаччина).