«Скоро «Донбас Арена» буде наша»: Палкін відреагував на відео окупованого Донецька і стадіону Шахтаря

Переглядів 21629
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Скоро «Донбас Арена» буде наша»: Палкін відреагував на відео окупованого Донецька і стадіону Шахтаря
«Донбас Арена». Фото: Google
Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін розповів про головну мрію донецького клубу і прокоментував відео окупованого Донецька та «Донбас Арени».

На  початку квітня командир підрозділу аеророзвідки з позивним «Мадяр» показав відеозйомку Донецька, який окупований. Також у кадри потрапив і домашній стадіон Шахтаря «Донбас Арена».

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін впевнений, що вже зовсім скоро Шахтар повернеться у рідний Донецьк.

«Відразу спадає на думку, що скоро «Донбас Арена» буде наша. Ми це повернемо. Це головний меседж і багато хто питає, яка ідея, філософія мрія у клубу? Я завжди відповідаю, що якби ми не мали головної мрії повернутися назад, то взагалі це можна було все закінчувати. Тому що неправильно, коли клуб не має рідного міста, рідних уболівальників, рідних трибун», – сказав Палкін в інтерв'ю Тетяні Гончаровій.

Нагадаємо, що «Донбас Арена» – домашній стадіон Шахтаря, який розташований у центрі Донецька. Був відкритий 29 серпня 2009 року, а на його будівництво було витрачено понад 400 мільйонів доларів.

Через початок у 2014 році бойових дій на території Донецької області стадіон перестав експлуатуватися. Свій останній матч на «Донбас Арені» Шахтар зіграв 2 травня 2014 року проти Іллічівця (3:1). Цей поєдинок проходив у рамках 28-го туру УПЛ сезону 2013/14.