Стало відомо, скільки зароблятиме Петраков у збірній Вірменії: солідна цифра

Переглядів 10029
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Стало відомо, скільки зароблятиме Петраков у збірній Вірменії: солідна цифра
Олександр Петраков. Фото: Google
Названо суму заробітної плати українського наставника Олександра Петракова в збірній Вірменії. Досвідчений спеціаліст буде отримувати менше, ніж попередній коуч, але більше ніж в українській збірній.

Вірменський журналіст Роберт Маркосян назвав заробітну плату новоспеченого головного тренера національної команди Вірменії Олександра Петракова. 65-річний український спеціаліст зароблятиме у вірменській збірній 500-600 тисяч євро на рік.

Попередній наставник Вірменії іспанець Хоакін Капаррос отримував близько одного мільйона євро. До слова, у збірній України Петраков заробляв майже 200 тисяч на рік.

Олександр Петраков очолював збірну України у 2021-2022 роках. Головним досягненням спеціаліста є перемога на молодіжному чемпіонаті світу-2019 з національною командою України (U-20).

Додамо, що український футболіст Вадим Парамонов, який виступає у Вірменії за команду Урарту, прокоментував призначення українця Олександра Петракова головним тренером вірменської збірної.

Також Сергій Вакуленко, який захищає кольори Пюніка, прокоментував призначення українського спеціаліста Олександра Петракова наставником збірної Вірменії.