«Суперник грає у яскравий та сучасний футбол»: головний тренер Руха задоволений перемогою над Ворсклою в УПЛ

Переглядів 806
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Суперник грає у яскравий та сучасний футбол»: головний тренер Руха задоволений перемогою над Ворсклою в УПЛ
Віталій Пономарьов. Фото: Фк Рух
Наставник львівського Руха Віталій Пономарьов прокоментував поєдинок другого туру Української Прем’єр-ліги проти полтавської Ворскли, який його підопічні завершили яскравою перемогою 4:1.

Віталій Пономарьов проаналізував старт своєї команди в новому сезоні Української Прем'єр-ліги, прокоментувавши результат поєдинку проти Ворскли (4:1) та пригадавши гру із Зорею (1:2).

«Команда зіграла два матчі поспіль проти представників України в єврокубках. Ці ігри були непрості для нас. Приємно перемагати у таких матчах. 

Суперник грає у яскравий та сучасний футбол. Сталось так, що в другому таймі ми знову додали, добре виглядали функціонально і перемогли. Пропустили після стандарту, думаю, це брак концентрації. Треба більш відповідально до цього ставитись». 

Окрім аналізу гри своєї команди Пономарьов проаналізував і гру суперників.

«Ворскла добре функціонально підготовлена, особливо в першому таймі це було помітно. Команда перед цим зіграла важкий матч, особливо в емоційному плані, дорога не проста. 

Ми були в дещо кращих умовах. Але в другому таймі було помітно, що ми краще готові функціонально», – сказав Пономарьов у післяматчевому інтервю в ефірі ютуб-каналу УПЛ ТБ. 

  • В третьому турі Української Прем'єр-ліги Рух поїде в гості до  Полісся.
  • Поєдинок пройде в Житомирі, 12 серпня. Початок о 17:00.