«Точно знаю»: Федецький повідомив шокуючі подробиці перебування Усика на лінії фронту

Переглядів 2627
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Точно знаю»: Федецький повідомив шокуючі подробиці перебування Усика на лінії фронту
Олександр Усик. Фото: Google
Колишній футболіст збірної України Артем Федецький розповів, як чемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) побував на лінії фронту.

Артем Федецький пояснив, чому Олександр Усик з 2014 року, коли путінські окупанти захопили Крим, не міг висловити свою позицію.

«На Усика гнали спочатку, коли все це почалося. «Саня, чий Крим?» Ну, як він може сказати, що Крим український, якщо в нього там сім'я. Він ставить її під загрозу. Тоді були якісь моменти, що він не міг її вивезти».

Також Федецький сказав, що Усик стріляв із танка на фронті, а по ньому вели вогонь вороги.

«А тепер він показує конкретно. Поїхав туди. Взяв з Нью-Йорка і п******в з танка по орках. Із танка стріляв. Він поїхав просто до пацанів. 

І стріляв із танка. Я це точно знаю. Усик почав себе показувати ще до 24-го лютого. У нього дружина - правильна така», - сказав Федецький в інтерв'ю YouTube-проекту Брутальний футбол.

Зазначимо, що наприкінці квітня нинішнього Усик побував у розташуванні 24-ї окремої механізованої бригади. ЗСУ показали відео, як боксер здійснює постріл із міномета.

Олександр Усик із перших днів війни активно підтримує український народ, який постраждав від терористичних дій солдатів із країни-помилки.