Тренер Аталанти Гасперіні стримано оцінив Маліновського у програному матчі проти Лечче

Переглядів 865
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Тренер Аталанти Гасперіні стримано оцінив Маліновського у програному матчі проти Лечче
Джан П'єро Гасперіні та Руслан Маліновський. Фото: ФК Аталанта
У рамках 14-го туру чемпіонату Італії Аталанта на виїзді програла Лечче з рахунком 1:2, зазнавши другої поразки поспіль. Головний тренер бергамасок Джан П'єро Гасперіні підбив підсумок гри.

Зокрема, наставник Аталанти оцінив виступ українського півзахисника Руслана Маліновського, який уперше за вісім турів вийшов на поле з перших хвилин.

«З Наполі ми провели цілком чудовий матч. Проти Лечче добре виступили тільки в першому таймі в півзахисті та в атаці, тоді як у захисті припустилися непробачних помилок.

Сапата та Маліновський добре себе проявили», – наводить слова Гасперіні журналіст Джанлука Ді Марціо.

Маліновський провів на полі 80 хвилин та отримав найвищий бал серед своїх одноклубників від статистичного порталу WhoScored – 7.6. Також українець став одноосібно найкращим за версією SofaScorе, який оцінив гру Руслана у 8.2 бали.

Нинішнього сезону на рахунку 29-річного Маліновського 13 матчів за Аталанту, в яких він відзначився голом та двома асистами.

Наразі команда українця посідає п'яте місце у турнірній таблиці Серії А, набравши 27 очок. У наступному турі Аталанта зіграє на своєму полі з Інтером. Матч відбудеться 13 листопада та розпочнеться о 13:30.