«Тренерський штаб Йовічевіча працює так, що голова йде кругом»: Геращенко оцінив колишнього тренера дніпрян

Переглядів 1278
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Тренерський штаб Йовічевіча працює так, що голова йде кругом»: Геращенко оцінив колишнього тренера дніпрян
Володимир Геращенко. Фото: із особистого архіву В.Г.
Колишній капітан Дніпра та тренер Дніпра-1 Володимир Геращенко у своєму останньому інтерв’ю розповів, як працював колишній тренер дніпрян Ігор Йовічевіч.

Володимир Геращенко – вихованець знаменитої футбольної школи Дніпро-75. Він з'явився у Дніпрі наприкінці 1983 року та грав до 1990-го. За столітню історію це був найкращий, зірковий період у клубу.

В ексклюзивному інтерв’ю для FanDay.net Геращенко оцінив роботу Йовічевіча. Він залишився враженим віддачею його тренерського штабу.

«Я уважно стежив за Йовічевічем і мені його робота дуже імпонувала. Має сильний тренерський штаб. Мене завжди дивувало їхня працелюбність, то, як ретельно, до дрібниць вони все розбирають. Кілька разів заходив до їхньої робочої кімнати, там усе розписано досконало. Щиро кажучи, у мене голова просто йшла кругом».

Також Геращенко поділився своїми враженнями від нового тренера Дніпра-1 Кучера. Він вважає, що перше місце дніпрян в УПЛ показник того, який Кучер наставник.

«Не можу сказати, що багато втратив СК Дніпро-1 із приходом Кучера та його тренерського штабу. Щиро кажучи, думав, що вони відчуватимуть дефіцит часу, щоб належним чином підготувати команду до чемпіонату. Але бачите, 12 турів за, а команда йде на першому місці. І це багато про що говорить» — сказав Геращенко в інтерв’ю для FanDay.net.

Нагадаємо, що влітку у Дніпра-1 з’явився новий головний тренер Олександр Кучер. Під його керівництвом дніпряни в УПЛ займають перше місце, а також вийшли у плей-офф Ліги конференцій.

X