«З СК Дніпро-1 нас звільнили, навіть руку не потиснули»: Геращенко розповів історію звільнення з клубу

Переглядів 1864
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«З СК Дніпро-1 нас звільнили, навіть руку не потиснули»: Геращенко розповів історію звільнення з клубу
Володимир Геращенко. Фото: СК Дніпро-1
Колишній капітан Дніпра та тренер Дніпра-1 Володимир Геращенко у своєму останньому інтерв’ю розповів, як з ним попрощалися керівники дніпрян, коли він дізнався, що його звільнили.

Володимир Геращенко – вихованець знаменитої футбольної школи Дніпро-75. Він з'явився у Дніпрі наприкінці 1983 року та грав до 1990-го. За столітню історію це був найкращий, зірковий період у клубу.

В ексклюзивному інтерв’ю для FanDay.net Геращенко розповів, що зараз перебуває у творчій відпустці, адже його звільнили з Дніпра-1.

«Наразі я перебуваю у творчій відпустці, бо у структурі СК Дніпро-1 більше не працюю. Мене та весь тренерський штаб звільнили. Виявилося, що ті люди, які вірою та правдою служили дніпропетровському клубному футболу багато років, більше не потрібні».

Також Геращенко згадав, як саме відбулося прощання з Дніпром-1. Він залишився незадоволений тим, що інформацію передали через третю особу.

«Люди з великим досвідом роботи раптом стали не потрібні. Усім навіть руку не потиснули, не дякували за виконану роботу. Просто через посередника передали, що ви нам більше не потрібні», — заявив Геращенко в інтерв’ю FanDay.net.

Нагадаємо, що влітку у Дніпра-1 з’явився новий головний тренер Олександр Кучер. Під його керівництвом дніпряни в УПЛ займають перше місце, а також вийшли у плей-офф Ліги конференцій. 

X