Тростянець представив нового головного тренера: фахівець має досвід роботи закордоном

Переглядів 620
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Тростянець представив нового головного тренера: фахівець має досвід роботи закордоном
Валерій Шаповалов. Фото: ФК Тростянець.
Футбольний клуб Тростянець з Сумської області, який призупинив виступи у Другій лізі України через повномасштабне вторгнення рф представив нового головного тренера Валерія Шаповалова.

У 2021 році ФК Тростянець отримав статус професійного клубу, але через війну дебютний сезон не зміг дограти. Місто з перших днів війни опинилося в окупації, тому про футбол ніхто в той час не думав.

ФК Тростянець цей сезон, зрозуміло, пропускав, адже від російських окупантів це невелике місто постраждало дуже серйозно, зокрема, вся спортивна інфраструктура.

Але ми раніше повідомляли, що Тростянець повертається до Другої ліги. Наразі підготовча робота до нового сезону головної команди Тростянця в активному розпалі. Як наслідок новим головним тренером команди став Валерій Шаповалов, повідомила прес-служба клубу.

  • У сезоні 2021/22 Тростянець йшов на сьомому місці у Другій Лізі групі Б.
  • Кар'єру футболіста Валерій Шаповалов розпочав на позиції захисника у СК Одеса, далі перейшов до дніпропетровського Дніпра. Пізніше грав у інших командах вищого дивізіону: Зірка, Кривбас, Металург (Запоріжжя). Завершував ігрову кар'єру в Казахстані у командах Ордабаси й Окжетпес.
  • Тренерську кар'єру Шаповалов розпочав у казахстанському Окжетпесі. В Україні на тренерському містку працював у командах Зірка та Інгулець.