У Держдумі запропонували посадити екс-футболіста Динамо: все через скандальну заяву щодо Чемпіонату світу

Переглядів 983
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
У Держдумі запропонували посадити екс-футболіста Динамо: все через скандальну заяву щодо Чемпіонату світу
Андрій Канчельскіс. Фото: Google
Депутат Державної думи Дмитро Свищев закликав до відповіді колишнього гравця київського Динамо, донецького Шахтаря та англійського Манчестер Юнайтед Андрія Канчельскіса.

Після слів Канчельскіса, що Росія купила всі матчі домашнього ЧС-2018, скандальний член фракції ЛДПР запропонував посадити екс-форварда національної збірної, якщо він не доведе свою правоту.

Про це Свищев заявив в інтерв'ю. За його словами, правоохоронні органи країни-агресора та російський футбольний союз повинні серйозно поставитися до слів Канчельскіса і перевірити його на наклеп.

«Якщо це балаканина, то він повинен понести покарання за те, що він зводить наклеп на нашу збірну і організаторів чемпіонату світу. Тому Канчельскіс по будь-якому повинен понести відповідальність. 

Правоохоронні органи і РФС повинні уважно поставитися до його висловлювання. Все прописано у законодавстві, нічого нового вигадувати не треба. І за хабарі, і за наклеп - кримінальні покарання», - сказав Свищев.

Раніше Канчельскіс висловив упевненість у тому, що російські команди у найближчі 10 років не будуть допущені до міжнародних турнірів. Президент рфс В'ячеслав Колосков назвав екс-динамівця хворою на голову людиною.

X