«Він дуже ефективний»: після шедеврального асисту Маліновського від керівництва Тоттенгема вимагають купити українця

Переглядів 6976
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
«Він дуже ефективний»: після шедеврального асисту Маліновського від керівництва Тоттенгема вимагають купити українця
Руслан Маліновський. Фото: Google
У твіттері після класного гольового пасу Руслана Маліновського підписники почали обговорювати гру українця. Лідер збірної України отримав позитивні слова на свою адресу.

Дев’ятого листопада у виїзному матчі 14 туру італійської Серії Аталанта програла Лечче (1:2). Маліновський у цьому поєдинку вийшов на поле у стартовому складі та зіграв 80 хвилин. У першому таймі українець відзначився гольовим пасом на Дувана Сапату. За підсумками поєдинку портал WhoScored Руслану Маліновському разом з Едерсоном та Надіром Дзортеа поставив найвищі оцінки у команді, а саме 7,5 балів.

Після матчу фанати в твіттері почали обговорювати гру Маліновського та його класний гольовий пас на Дувана Сапату. Поляк Арек Мачуга відзначив, що Руслан є одним з небагатьох футболістів, хто може робити прекрасні гольові паси з дальної дистанції, як українець це зробив в поєдинку з Лечче. Автор на ім'я Оллі Спенсер відзначив, що Маліновський пізно почав грати в чемпіонаті Італії, інакше, можливо, раніше б розквітнув. А Ітан з Англії закликав керівництво Тоттенгему не тягнути, а оформлювати трансфер Маліновського в лондонський клуб.

Arek Maczuga: «Мало є гравців (і я пишу це з повним переконанням) у світі, які можуть знайти коридор і зіграти сильним, точним м’ячем по землі, як це робить Руслан Маліновський. Цей елемент гри, крім дальніх ударів, майже ідеальний в українця»

Ollie Spencer: «У свої майже 30 років він явно все ще виявляється дуже ефективним. Гравці розвиваються і процвітають у різному віці. Я вважаю, що Маліновський, безумовно, пізно розквітнув – він потрапив до ліги з топ-5 лише в 26 років»

Ethan: «Містере Даніеле Леві, Тоттенгему потрібно працювати над трансферами зараз. Потрібно дивитися на гравців, які змінять команду. Це можуть зробити такі гравці, як Порро, Бастоні, Маліновський. Виконайте ці угоди якомога швидше. Жодне очікування для цього неприйнятне».

На даний момент у поточному сезоні Маліновський зіграв за Аталанту 13 матчів, у яких він відзначився одним голом та двома асистами. 

Зазначимо, що Аталанта та Інтер, у який може перейти Маліновський, у турнірній таблиці Серії А знаходяться по сусідству. Разом з римським Лаціо три команди мають по 27 очок і вони ділять третє, четверте та п’яте місця.