У Ворскли почалися проблеми через Жеваго? Провідний гравець покидає полтавців, відомий новий клуб захисника

Переглядів 500
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
У Ворскли почалися проблеми через Жеваго? Провідний гравець покидає полтавців, відомий новий клуб захисника
Джоко Зайков. Фото: Ворскла
27-річний центральний македонський захисник Ворскли Джоко Зайков близький до переходу в румунську Університати. Футболіст може приєднатися до команди у зимове трансферне вікно.

Футболіст має приєднатися до команди з дня на день, про що заявив новий головний тренер команди Юджін Нього.

«Можливо вже зовсім скоро в команді з'явиться Джоко Зайков. Я та керівництво клубу знаємо цього футболіста. Він гравець національної збірної, і я сподіваюся, що невдовзі він буде з нами», – передає слова тренера сайт Fanatik

Зазначимо, що у першій частині сезону Зайков провів за Ворсклу 16 матчів у всіх турнірах. Результативними діями він не вирізнявся. Його контракт з Ворсклою діє до літа 2024 року, а авторитетний портал Трансфермаркт оцінює його в 600 тисяч євро.

В активі футболіста є 22 матчі у складі своєї національної збірної. Зайков є учасником Євро 2020. Він їздив у складі своєї команди на турнір, проте участі в жодному матчі не взяв.

Відхід Зайкова може стати лише початком великого відтоку сильних гравців із команди через великі проблеми із законом президента Ворскли Костянтина Жеваго.

Нагадаємо, що Зоря цього сезону протистояла Університаті у кваліфікації Ліги конференцій і поступилася за сумою двох матчів (1:3).