У всьому «винен» Сидорчук: Ротань пояснив вибір на користь Буяльського в матчі збірної України проти Брентфорда

Переглядів 2870
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
У всьому «винен» Сидорчук: Ротань пояснив вибір на користь Буяльського в матчі збірної України проти Брентфорда
Віталій Буяльський. Фото: УАФ
Виконувач обов'язків головного тренера збірної України Руслан Ротань прокоментував вибір на користь півзахисника Віталія Буяльського на контрольний поєдинок з Брентфордом В (2:0).

У рамках підготовки до стартової гри відбору Євро-2024 проти Англії збірна України провела товариський поєдинок з Брентфордом В. Тренер синьо-жовтих Руслан Ротань пояснив довіру до півзахисника Віталія Буяльського, який один із усіх задіяних гравців провів весь матч.

«На жаль, захворів Сергій Сидорчук. Нам довелося вносити корективи, тож були такі перестановки. Буяльський пропустив останній матч за Динамо, ми зробили вибір, хто був свіжішим, той і отримав можливість зіграти два тайми проти Брентфорда В», – сказав Ротань у коментарі пресслужбі УАФ.

Нагадаємо, що 30-річний Буяльський викликався до збірної України востаннє у листопаді 2021 року на матч відбору на ЧС-2022 з Боснією та Герцеговиною (1:1), але на полі так і не з'явився.

Збірна України стартує у груповому етапі відбору на чемпіонат Європи-2024 поєдинком другого туру проти Англії. Гра пройде 26 березня і розпочнеться о 19:00 за київським часом.