«Українці будуть в команді»: Хацкевич – про трансферну діяльність Заглембе

Переглядів 281
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Українці будуть в команді»: Хацкевич – про трансферну діяльність Заглембе
Олександр Хацкевич. Фото: Google
Екс-наставник Динамо Олександр Хацкевич, який очолив аутсайдера другого польського дивізіону Заглембе (Сосновець), розповів про можливе посилення своєї нової команди.

Хацкевич у січні очолив команду Заглембе (Сосновець), яка посідає останнє місце в другому польському дивізіоні.

Білоруський екстренер київського Динамо розповів, чи буде він запрошувати у свою нову команду українських легіонерів, в інтерв'ю сайту «Український футбол».

«Зараз українці – не легіонери. Для мене не важливий паспорт футболіста. Так, звичайно, будуть українці, і тут зараз уже грає Льоша Биков. Зараз ведемо переговори з деякими гравцями з України, які можуть приїхати на контракт. Хтось теж буде приїжджати на перегляд. 

Є ще поляки, є пропозиції щодо інших футболістів із ЄС. Тому ми в процесі перегляду і відео, і наживо», – сказав Хацкевич.

Олександр Миколайович також підтвердив інформацію про те, що досвідчений український півзахисник львівського Руху Олексій Довгий може перейти в Заглембе. 23 січня гравець пройшов медогляд у польському клубі і близький до підписання контракту.

Заглембе (Сосновець) провело 19 матчів, набрало 11 очок і посідає останнє, 18 місце в турнірній таблиці другого польського дивізіону.