Український гравець Ярмолюк побував на Вечорі боксу: побачив перемоги Ф’юрі та Берінчика і зустрівся з Усиком

Переглядів 714
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Український гравець Ярмолюк побував на Вечорі боксу: побачив перемоги Ф’юрі та Берінчика і зустрівся з Усиком
Єгор Ярмолюк. Фото: Брентфорд
Український футболіст Брентфорду Єгор Ярмолюк зустрівся з українським боксером Олександром Усиком на Вечорі боксу в столиці Великобританії Лондоні.

Український півзахисник Єгор Ярмолюк, який влітку перейшов до англійського Брентфорда з Дніпра-1, відвідав Вечір боксу на стадіоні «Тоттенхем» у британському Лондоні.

18-річний український гравець зустрів там чемпіона WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО) та сфотографувався з ним.

Бій Ф'юрі – Чісора в рамках Вечору боксу відбувся третього грудня у Лондоні. Рефері зупинив дуель наприкінці десятого раунду та присудив Тайсону третю в кар'єрі перемогу над Дереком.

До слова, в андеркарді цього поєдинку українець Денис Берінчик переміг француза Івана Менді та здобув пояс чемпіона Європи EBU.

Єгор Ярмолюк у цьому сезоні зіграв за Брентфорд 18 хвилин у матчі Кубку Англійської ліги з Джиллінгемом. 

Талановитий півзахисник Єгор Ярмолюк перейшов до Брентфорда влітку 2022 року. Дніпро-1 отримав за футболіста приблизно 1,5 мільйона фунтів. Також зазначимо, що уродженець Верхньодніпровська Ярмолюк на молодіжному рівні виступав за Сталь (Кам’янське), Дніпро та Дніпро-1. Потім, починаючи з 2020 року юний талант був футболістом основної команди Дніпра-1.