«В УАФ готуємось до повернення футбольних команд з Херсона»: Павелко зробив заяву щодо деокупованого міста

Переглядів 521
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«В УАФ готуємось до повернення футбольних команд з Херсона»: Павелко зробив заяву щодо деокупованого міста
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Президент УАФ Андрій Павелко прокоментував звільнення Херсона Збройними силами України. Він дав прогноз на подальші дії УАФ стосовно деокупованого міста.

У п'ятницю, 11 листопада, українські військові увійшли в Херсон. Жахіття російської окупації для місцевого населення залишилося в минулому. У деокупованому обласному центрі вже підняли прапор України.

Президент УАФ Павелко привітав жителів Херсона та області. Також він подякував Збройним силам України.

«Вітаю Херсон, всіх херсонців, серед яких є і члени нашої команди УАФ, зі звільненням від рашистів-окупантів. Завдяки Збройним силам України!

Важко навіть уявити, що довелось пережити жителям міста протягом 8 місяців окупації, але Україна завжди перемагає. Хоробрістю наших воїнів і вірою всього українського народу!»

Павелко запевнив футбольну громаду в тому, що футбол обов’язково повернеться до Херсону.

«В УАФ готуємось до повернення футбольних команд з Херсона та області до змагань серед чоловічих, жіночих і юнацьких команд. Як готуємось до відродження українського футболу на всій території Незалежної України», — написав Павелко.

Нагадаємо, Херсон був окупований з березня. Впродовж 256 днів місто утримували російські війська, але наші воїни вчора, 11 листопада, нарешті здійснили мрію українців, вигнавши непроханих гостей з обласного центру.