«Ви не уявляєте, наскільки грузинський народ вас підтримує»: екс-легіонер УПЛ відвідав збір молодіжної збірної

Переглядів 420
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Ви не уявляєте, наскільки грузинський народ вас підтримує»: екс-легіонер УПЛ відвідав збір молодіжної збірної
Олександр Кобахідзе та Микола Кухаревич. Фото: УАФ
Колишній півзахисник Дніпра, Кривбаса, Ворскли та інших українських клубів Олександр Кобахідзе підтримав наш народ у героїчній боротьбі з російськими загарбниками.

Молодіжна збірна України на чолі з головним тренером Русланом Ротанем зараз перебуває у столиці Грузії Тбілісі, де проводить збори. Екс-легіонер УПЛ відвідав збір молодіжки та дав свої коментарі стосовно поточної ситуації в Україні.

Кобахідзе дуже радий, що збірна приїхала до Грузії. Також він відзначив, що дуже давно не бачився з Ротанем.

«Дуже радий вітати молодіжну збірну України на своїй Батьківщині. Я підтримую Україну. Дуже люблю всю українську націю. Це мої друзі, мій братній народ. Дуже радий, що побачив своїх давніх друзів, особливо Русіка Ротаня. 12 років я був гостем в Україні, а зараз вони приїхали на мою Батьківщину. Дуже цікаво, як один із моїх улюблених гравців в Україні тренує молодіжну збірну».

Кобахідзе зазначив, що в Грузії народ підтримує українців та сподівається, що мир настане якомога швидше.

«Хочу сказати, що ми всі в Грузії дуже переживаємо за долю України, дуже підтримуємо. Хочу звернутися до народу України: ви навіть не уявляєте, наскільки грузинський народ вас підтримує. Як і ви, ми дуже переживаємо. Сподіваємось, що скоро настане мир в наших серцях, наших родинах, наших оселях, і все буде як раніше, Україна буде процвітати, а люди будуть посміхатись, як було до війни», — заявив Кобахідзе.

Нагадаємо, що молодіжна збірна України під керівництвом Руслана Ротаня проводить збори у Тбілісі. "Синьо-жовті" зіграють товариські матчі з Ізраїлем та Грузією.

X