«Відразу посадив за першу парту»: директор Центру ліцензування УАФ розповів про навчання Селезньова

Переглядів 771
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Відразу посадив за першу парту»: директор Центру ліцензування УАФ розповів про навчання Селезньова
Євген Селезньов. Фото: Google
Директор Центру ліцензування, професор, доктор наук з фізичного виховання та спорту Валерій Шамардін розповів про деталі навчання Євгена Селезньова на тренера.

У червні цього року Центр ліцензування випустив чергову зіркову групу колишніх та чинних футболістів. Дипломами категорії «В» стали Андрій П'ятов, Артем Кравець, Денис Бойко, Євген Селезньов та багато інших ексгравець молодіжної та національної збірної України.

В ексклюзивному інтерв’ю для FanDay.net директор Центру ліцензування Валерій Миколайович Шамардін розповів про успіхи Селезньова за першою партою та пояснив чому колишній футболіст підколював голкіперів.

«Знаючи Селезньова, я його одразу за першу парту посадив. Щоправда, він потім кожного лектора почав завалювати питаннями (сміється, – прим. Д.В.). Я йому вже казав: «Та ти хоч дослухай, а потім запитуй!.

Ще Євген любив діставати воротарів. Постійно їх підколював. Мовляв, це люди з іншої планети», — сказав Валерій Шамардін.

  • 37-річний Селезньов за свою кар'єру грав за такі клуби - Дніпро, Шахтар, Арсенал (Київ), Акхісарспор, Бурсаспор, Карабюкспор, Минай, Колос, Малага та Кубань.
  • Екснападник завершив кар'єру в березні 2023 року та зіграв свій прощальний матч.
  • Євген входить до трійки найкращих бомбардирів в історії чемпіонатів України, маючи 117 голів.
  • Ексфутболіст пройшов тренерські курси та отримав диплом УЄФА категорії B.