Відсторонення Павелка з посади президента УАФ: функціонер відкликав апеляційну скаргу

Переглядів 791
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Відсторонення Павелка з посади президента УАФ: функціонер відкликав апеляційну скаргу
Андрій Павелко. Фото: Google
Адвокат Владислав Міфтахутдінов, який представляє очільника УАФ Андрія Павелка, відкликав апеляційну скаргу на рішення Печерського суду м. Києва про відсторонення свого клієнта з посади президента.

Павелко погодився та визнав рішення Печерського суду, яке набуло чинності у березні та діяло до 13 травня. Є ще ухвала від 17 лютого про відсторонення від посади президента УАФ Павелка до 17 березня 2023, яка оскаржується, повідомляє FootballHub.

  • Нагадаємо, 13 березня Печерський районний суд міста Києва ухвалив рішення продовжити строк відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ  до 13 травня 2023 року. Захист Павелка одразу ж подав апеляцію на це рішення, що стало на заваді проведенню семи апеляційних слухань з різних причин.
  • У травні Печерський районний суд міста Києва продовжив міру запобіжного заходу президенту УАФ Андрію Павелку та генсеку асоціації Юрію Запісоцькому у справі щодо зникнення мільйона євро на оборудці з будівництвом заводу з виробництва штучних полів до 10 липня.
  • Першим особам УАФ до того часу заборонено залишати межі Києва та Київської області без дозволу прокурора. Також Павелку заборонили спілкуватися з певним колом осіб.