«Вийшли приреченими»: Маркевич обрушився з критикою на футболістів збірної України за гру проти Англії

Переглядів 496
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Вийшли приреченими»: Маркевич обрушився з критикою на футболістів збірної України за гру проти Англії
Фото: Getty Images
Колишній головний тренер збірної України Мирон Маркевич прокоментував гру нашої національної команди у стартовому матчі відбору на Євро-2024 проти Англії.

Національна збірна України під керівництвом виконувача обов'язків головного тренера Руслана Ротаня в неділю програла у стартовому виїзному поєдинку кваліфікації на чемпіонат Європи команді Англії  з рахунком 0:2.

Відомий фахівець Мирон Маркевич, який раніше очолював національну команду, розповів про причини невдалого результату в інтерв'ю Espreso.TV.

«Одразу по очах видно, коли футболісти виходять на поле, що вони боротимуться за кожен м'яч. А тут навіть по телевізору дивишся – вони всі вийшли приреченими. Жодної боротьби, одна картка за гру.

Програйте, але щоб усі побиті пішли з поля. Це просто нереально на такому стадіоні, проти такої команди та за такої підтримки, якою вони мали. Англійці навіть не напружувалися сильно. Я чекав на зовсім інше».

Мирон Маркевич. Фото: ФК Металіст

Досвідчений спеціаліст також прокоментував можливе призначення Сергія Реброва на посаду головного тренера національної збірної України.

«На грі має бути головний тренер, а не виконуючий обов'язки. Хай буде Ротань, немає запитань. На реброва вже чекають третій рік. Приїде «месія» та врятує український футбол. Нехай скаже: «Я влітку точно приймаю збірну України». Поки що я такого не чув».

72-річний Маркевич очолював національну збірну України у 2010 році.

Наступні матчі у кваліфікації на Євро-2024 наша команда проведе влітку:

  • 16 червня – Північна Македонія – Україна;
  • 19 червня – Україна – Мальта.