«Він дуже важливий у команді Ротаня»: Ребров назвав футболіста, який може конкурувати зі Степаненком в збірній

Переглядів 4812
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Він дуже важливий у команді Ротаня»: Ребров назвав футболіста, який може конкурувати зі Степаненком в збірній
Володимир Бражко. Фото: ФК Зоря
Головний тренер збірної України Сергій Ребров відзначив гру півзахисника Динамо Володимира Бражка, який провів минулий сезон чемпіонату України на правах оренди у Зорі.

Сергій Ребров, який сьогодні офіційно очолив збірну України, висловився щодо потенційних новачків у національній команді.

Одним із кандидатів, на думку Реброва, може бути Володимир Бражко, який поїхав на збір молодіжної збірної України на чолі із Ротанем.

«Дивіться, у нас є ще Володимир Бражко, який отримав виклик до молодіжної збірної України. Цей гравець дуже подобається. Нині він дуже важливий у команді Руслана Ротаня.

Ребров заявив, що він уважно спостерігає за українським футболом і вже має на олівці декілька гравців, які можуть скласти конкуренцію Степаненку та Сидорчуку.

«Я дивлюсь український футбол і бачу кілька гравців, здатних скласти конкуренцію Тарасу Степаненку та Сергію Сидорчуку. Того ж таки Данила Ігнатенка я знаю дуже добре, адже ми працювали у Ференцвароші», - сказав Ребров під час представлення головним тренером збірної.

  • Бражко приєднався до луганчан на правах оренди з Динамо минулого літа і передбачається, що він виступатиме за Зорю два роки — до кінця сезону-2023/24, але кияни можуть достроково повернути футболіста.
  • 21-річний Бражко у нинішньому сезоні провів за Зорю 28 матчів, забив сім голів і віддав одну результативну передачу.
  • 12 червня збірна України зіграє благодійний товариський матч з Німеччиною у Бремені.
  • 16 червня команда Реброва проведе поєдинок у відборі до Євро-2024 з Північною Македонією у Скоп'є.
  • 19 червня на національну команду України чекає номінально домашня гра у рамках відбору до чемпіонату Європи-2024 з Мальтою, яка відбудеться у Трнаві (Словаччина).