«Він грає не в Україні і не повернеться сюди»: експерт назвав футболіста, який може замінити Степаненка

Переглядів 1062
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Він грає не в Україні і не повернеться сюди»: експерт назвав футболіста, який може замінити Степаненка
Данило Ігнатенко. Фото: УАФ
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Віктор Вацко поділився думкою про те, хто зможе замінити у збірній України хавбека Тараса Степаненка.

Віктор Вацко вважає, що опорний півзахисник донецького Шахтаря та національної команди України Тарас Степаненко у 33 роки підходить до того віку, коли варто задуматися про його заміну.

На думку Вацка, Степаненка у збірній України може замінити у майбутньому 25-річний хавбек Бордо Данило Ігнатенко.

«Такі якості, як у Степаненка, на даний момент є лише в одного українського футболіста. Але він грає не в Україні, і, гадаю, не повернеться сюди. Це Ігнатенко», - сказав Віктор Вацко в ефірі ютуб-каналу Vzbirna.

Степаненко провів у нинішньому сезоні за Шахтар у всіх турнірах 20 матчів і віддав одну результативну передачу. У складі збірної України досвідчений хавбек провів 73 поєдинки та забив чотири м'ячі.

Контракт Степаненка із Шахтарем діє до 30 червня 2024 року. Transfermarkt оцінює гравця у п'ять мільйонів євро.

Зазначимо, що Ігнатенко виступав за Шахтар, але у першій команді шансу не отримав. Потім поневірявся по орендах, але розкрився в Дніпрі-1. Після чого був проданий у Бордо, яке зараз виступає у Лізі 2.

Ігнатенко встиг награти у всіх змаганнях за Бордо цього сезону 24 зустрічі, двічі забити гол і віддати один асист. Також на його рахунку п'ять матчів та один гол за збірну України. Transfermarkt оцінює гравця у 1,8 мільйона євро.