«Він піде з ганьбою»: журналіст оцінив перспективи Петракова в збірній Вірменії

Переглядів 798
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Він піде з ганьбою»: журналіст оцінив перспективи Петракова в збірній Вірменії
Олександр Петраков. Фото: УАФ
Відомий журналіст Роберто Моралес вирішив прокоментувати вибір Олександра Петракова, який став головним тренером збірної Вірменії. Також він дав свій прогноз стосовно перспектив українського фахівця.

Журналіст Моралес проаналізував збірну Вірменії та дійшов до висновку, що у цій команді постійно відбуваються суперечки та хаос. Тому Петраков нічого не досягне.

«Там нема перспектив. Завжди конфлікти, скандали. Мхітарян пішов зі збірної не через вік, його дістав бардак, який там відбувається. Я не бачу жодного шансу щось заробити для свого реноме як тренер збірної Вірменії. Петраков із ганьбою піде, як йшли майже всі, хто сам не тікав із тієї команди».

Також Моралес відмітив суттєвий вплив агентів на збірну Вірменії.

«Попрацювати в адекватній збірній, хай і слабкій – це нормально. Але там завжди бардак, тренувальним табором ходять агенти, розповідають, як тобі працювати. Роботи там не буде. З Петраковим так не вийде? Тоді він вийде. На вихід тоді».

Петраков очолив збірну України у листопаді 2021 року. Під його керівництвом збірна України провела 15 матчів (шість перемог, сім нічиїх, дві поразки).

12 січня Петраков зголосився очолити збірну Вірменії Перший офіційний матч Петраков проведе 25 березня проти Туреччини у відборі на Євро-2024.