«Він вибрав план, який працюватиме»: експерт назвав головну різницю між збірними Реброва і Ротаня

Переглядів 833
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Він вибрав план, який працюватиме»: експерт назвав головну різницю між збірними Реброва і Ротаня
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Коментатор телеканалів Setanta Sports, автор Telegram-каналу «Противний голос» Ігор Бойко прокоментував дебютний матч Сергія Реброва на чолі збірної України.

Вчора збірна України провела товариський матч проти Німеччини, який закінчився нічиєю із рахунком 3:3.

Ігор Бойко назвав головну різницю між командами Ротаня та Реброва. Також коментатор оцінив план нового наставника збірної України.

«Головна різниця в командах Ротаня й Реброва в тому, що другий обрав план, який працюватиме. Він був простішим, чіткішим та, очевидно, більш зрозумілим футболістам, хоча й тут незвичних рішень вистачало».

Бойко підсумував результат цієї гри та пояснив, чому довіра до Реброва зросте після подібного перфомансу.

«Цей матч не був ідеальним у виконанні України, але головне його досягнення в тому, що вдалося забити голи саме там, де й мало це статися. Це величезний крок для довіри тренерському штабу, коли говорять, що якщо зробити так, то будуть шанси та голи - й з'являються шанси та голи», — написав Ігор Бойко в телеграм-каналі «Противний голос»

  • 16 червня команда Реброва проведе гру у відборі до Євро-2024 з Північною Македонією у Скоп'є.
  • 19 червня на національну команду України чекає номінально домашній матч у рамках відбору до чемпіонату Європи-2024 з Мальтою, яка відбудеться у Трнаві (Словаччина).
  • У відборі до Євро-2024 збірна України вже зіграла один матч проти Англії, в якому наша команда поступилася із рахунком 0:2.