«Виняток становить Мудрик»: фахівець детально проаналізував матч збірної України з німцями

Переглядів 4733
Артем Жилінський Артем Жилінський
4 голоси
«Виняток становить Мудрик»: фахівець детально проаналізував матч збірної України з німцями
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
Колишній форвард донецького Шахтаря Олег Матвєєв прокоментував нічию збірної України в товариському матчі із Німеччиною, який закінчився нічиєю 3:3.

Олег Матвєєв зауважив, що спаринг із Бундестім  - це серйозна перевірка для резервів збірної України. Ця гра була дуже важливою для Реброва, щоб переглянути та ближче познайомитися із футболістами.  

«Всі ми розуміли, яке завдання зараз стоїть перед Сергієм Ребровим та його тренерським штабом. Новому головному тренеру потрібно у найкоротший термін побачити стан усіх футболістів, викликаних на збір. Когось Сергій Станіславович знає краще, когось гірше. Спаринг із збірною Німеччини – це серйозна перевірка для всіх виконавців нашої збірної».

Також Матвєєв висловився стосовно стартового складу збірної України. На думку ексфутболіста Шахтаря, Мудрик єдиний, хто став винятком. 

«Мені здається, у стартовий склад потрапили ті, хто мав більше ігрової практики. Виняток становив, мабуть, Михайло Мудрик. Але, гадаю, місце Мудрика у старті ніхто не ставив під сумнів», — сказав Матвєєв в інтерв’ю для «SportArena».

  • 16 червня Україна проведе гру у відборі до Євро-2024 з Північною Македонією у Скоп'є.
  • 19 червня на національну команду України чекає номінально домашній матч у рамках відбору до чемпіонату Європи-2024 з Мальтою, яка відбудеться у Трнаві (Словаччина).
  • У відборі до Євро-2024 збірна України вже зіграла один матч проти Англії, в якому наша команда поступилася із рахунком 0:2.