Визначилися учасники плей-офф мундіалю від групи Е: 14 збірних вже вийшли до 1/8 фіналу

Переглядів 2835
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Визначилися учасники плей-офф мундіалю від групи Е: 14 збірних вже вийшли до 1/8 фіналу
Матч Японія - Іспанія. Фото: Google
Збірні Японії та Іспанії вийшли до плей-офф чемпіонату світу. Японці перемогли іспанців і в підсумку обидві команди зіграють в 1/8 фіналу мундіалю.

Першого грудня в рамках третього туру групового раунду чемпіонату світу зустрілися збірні Німеччини та Коста-Рики.

Перший тайм виграла Німеччина завдяки голу Сержа Гнабрі на десятій хвилині. У другій половині зустрічі було найцікавіше. Спочатку Єльцин Техеда зрівняв рахунок, а потім після автоголу Мануеля Нойєра костариканці вийшли вперед. Але німці зуміли все одно перемогти. Спочатку Кай Хаверц оформив дубль, а потім точно пробив Ніклас Фюллькруг.

У підсумку Німеччина перемогла з рахунком 4:2, але все одно посіла третє місце в групі та не пройшла до плей-офф мундіалю.

Також першого грудня в рамках третього туру групового раунду чемпіонату світу зустрілися збірні Японії та Іспанії.

Перший тайм виграла Іспанія завдяки голу форварда мадридського Атлетіко Альваро Морати на 11 хвилині. Але на початку другої половини зустрічі японці вийшли вперед після точних ударів нападника Фрайбурга Ріцу Доана та півзахисника дюссельдорфської Фортуни Ао Танаки. І Японії вдалося втримати переможний результат 2:1, що дозволило азіатській збірній вийти з першого місця до плей-офф мундіалю. 

У підсумку Японія з шістьма очками виграла групу Е, а Іспанія з чотирма балами стала другою. У свою чергу, Німеччина також з чотирма очками посіла третю позицію, а Коста-Рика з трьома балами стала четвертою. До плей-офф мундіалю вийшли збірні Японії та Іспанії. У 1/8 фіналу Японія зіграє з Хорватією, а Іспанія зустрінеться з Марокко.

Раніше до плей-офф мундіалю вийшли Нідерланди, Сенегал, Англія, США, Аргентина, Польща, Франція, Австралія, Хорватія, Марокко, Бразилія та Португалія.

X