Визначилися учасники плей-офф ЧС від групи F: вже 12 збірних вийшли до 1/8 фіналу мундіалю

Переглядів 5456
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Визначилися учасники плей-офф ЧС від групи F: вже 12 збірних вийшли до 1/8 фіналу мундіалю
Хорват Модрич в матчі з Бельгією. Фото: Google
Збірні Марокко та Хорватії вийшли до плей-офф чемпіонату світу-2022. Марокканцям та хорватам вдалося посісти перше-друге місця в квартеті F.

Першого грудня в рамках третього туру групового раунду чемпіонату світу між собою зустрілися збірні Канади та Марокко. 

На 23 хвилині марокканці вели в рахунку 2:0 завдяки голам форварда лондонського Челсі Хакіма Зієша та нападника Севільї Юссефа Ен-Несері. На 40 хвилині автогол захисника Вест Гема Наїфа Агуерда дозволив канадцям відіграти один пропущений м’яч. У підсумку марокканці перемогли в першому таймі з рахунком 2:1.

У другій половині зустрічі голів не було, тому Марокко вдалося перемогти у зустрічі з рахунком 2:1. Ці вікторія дозволила африканській збірній вийти з першого місця до плей-офф мундіалю. 

В іншому матчі цього квартету Хорватія та Бельгія зіграли внічию 0:0. Як підсумок, з сімома балами в активі першою в групі F стала збірна Марокко, друге місце з п’ятьма очками зайняла національна команда Хорватії. Бельгія з чотирма очками стала третьою, а Канада з нулем балів посіла четверту позицію. До плей-офф пройшли збірні Марокко та Хорватії.

Раніше до плей-офф мундіалю вийшли Нідерланди, Сенегал, Англія, США, Аргентина, Польща, Франція, Австралія, Бразилія та Португалія.

X