Воротар Арсеналу в жорсткій формі звернувся до Зінченка, який помилився: без мату не обійшлося

Переглядів 27091
Дмитро Котков Дмитро Котков
8 голосів
Воротар Арсеналу в жорсткій формі звернувся до Зінченка, який помилився: без мату не обійшлося
Ерон Рамздейл. Фото: Google
Голкіпер лондонського Арсеналу Ерон Рамздейл під час поєдинку АПЛ з Вулвергемптоном накричав на українського захисника канонірів Олександра Зінченка.

12 листопада в рамках 16 туру Прем’єр-ліги Англії Вулвергемптон на своєму полі грав з Арсеналом. Перший тайм завершився внічию 0:0. А у другій половині зустрічі норвезький півзахисник «канонірів» Мартін Едегор оформив дубль, що дозволило Арсеналу перемогти з рахунком 2:0.

Український легіонер Арсеналу Олександр Зінченко вийшов на поле у стартовому складі і зіграв майже весь матч. Головний тренер лондонців Мікель Артета замінив українця на Седріка Суареша на 90 хвилині, коли вже було зрозуміло, що Арсенал здобуде перемогу на стадіоні «Молінью».

У другому таймі, коли вже справа йшла до завершення поєдинку, Зінченко помилився у центрі поля, що у підсумку призвело до створення небезпечного моменту біля воріт лондонців. Тоді воротар Арсеналу Ерон Рамздейл у жорсткій формі звернувся до українця, намагаючись його завести. Користувачі твіттеру так розшифрували слова голкіпера на адресу Зінченка: «Stop fucking taking the piss! (Перестань сс*ти)».

Олександр Зінченко від портала статистики WhoScored отримав за цей поєдинок оцінку 7,1. Це один з найкращих балів у складі лондонців. Вище оцінки отримали тільки автор дублю Мартін Едегор (8,4), форвард Габріел Жезус (7,4), захисник Бен Вайт (7,2) та воротар Ерон Рамздейл (7,2).

Українець Олександр Зінченко в цьому сезоні зіграв за Арсенал дев'ять матчів, у яких він відзначився одним гольовим пасом. 

Вулвергемптон після цього матчу з десятьма очками в активі іде на двадцятому місці в турнірній таблиці АПЛ. В Арсенала на даний момент 37 очок і лондонська команда лідирує в чемпіонаті Англії. У другого Манчестер Сіті, який сенсаційно програв Брентфорду (1:2), 32 бали.

X