«Воїнам подобаються випробування»: Мудрик відреагував на невдалу гру в Лізі чемпіонів з Боруссією Дортмунд

Переглядів 297
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Воїнам подобаються випробування»: Мудрик відреагував на невдалу гру в Лізі чемпіонів з Боруссією Дортмунд
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Вінгер Челсі Михайло Мудрик відреагував на виїзну поразку від Борусії Дортмунд (0:1) у рамках першого матчу 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Українець видав мотиваційну промову.

У середу, 15 лютого, Боруссія мінімально обіграла на своєму полі Челсі. Мудрик вийшов у стартовому складі синіх та був замінений на 71-й хвилині. Гра українського футболіста не викликала захоплення в англійської преси та вболівальників.

Однак Михайло не впадає у відчай і опублікував у себе в Instagram мотиваційний пост, де заявив, що готовий долати труднощі:

«Я тут для того, щоби продемонструвати, ким є український чоловік. Воїном. Воїнам подобаються випробування. Воїн народжений у тому, щоб долати труднощі.

Ніщо, окрім перемоги, так не опановує чоловіка, який ставить усе на кін. Воїн може програвати битви своїм шляхом, але в кінці він перемагає».

Зазначимо, що матч-відповідь між Челсі і Боруссією Дортмунд відбудеться в Лондоні 7 березня.

Мудрик провів за лондонський клуб чотири матчі, але поки що не відзначався результативними діями. Поправити свою статистику Михайло може вже 18 січня, коли Челсі прийме Саутгемптон у рамках 23-го туру АПЛ.

Нагадаємо, що Мудрик перейшов до «аристократів» у січні цього року. Шахтар отримав за свого футболіста 70 мільйонів євро, ще 30 мільйонів євро передбачено як бонуси.

X