«Я не маю права бити по столу кулаком»: відверте зізнання Скрипника про ситуацію Ворскли

Переглядів 486
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
«Я не маю права бити по столу кулаком»: відверте зізнання Скрипника про ситуацію Ворскли
ВІктор Скрипник. Фото: ФК Ворскла
Головний тренер Ворскли Віктор Скрипник розповів, як йому вдалося стабілізувати гру та результати полтавської команди після невдалого старту цього сезону.

На старті нинішнього сезону Ворскла програла два поспіль матчі Руху та Зорі із загальним рахунком 2:6. Проте вже у наступних трьох іграх здобула три перемоги та наразі посідає п'яту сходинку в УПЛ.

Головний тренер полтавської команди Віктор Скрипник в ексклюзивному інтерв'ю для сайту Sport-express.ua розповів, як це вдалося.

«Якщо я буду зараз шукати причину, чому ми мали слабкий вигляд в іграх, де ми програли, то всі скажуть, що це все відмазки. У футболі будь-яка дрібниця вагому роль може зіграти. У минулому сезоні пішли всі іноземці, які відігравали визначальну роль.

У другій половині чемпіонату колектив притерся, що дозволило нам видати божевільну серію без поразок і застрибнути в останній вагон єврокубків. За три тижні паузи знову пішли хлопці, які вистрілили у нас: Вася Кравець, Сефері, Олійник».

Окрім цього, спеціаліст висловився щодо розуміння нинішнього положення українського футболу і свого клубу.

«Я вважаю себе професійним тренером і я працюю на тих умовах, які є в клубі. При всьому моєму становищі я не маю права бити по столу кулаком і кричати: «привезіть мені найкращих гравців!».

Я знаю, в який час ми зараз граємо у футбол, становище України під час війни. Від цього я виходжу. Ворскла не може просто дістати гроші і покласти на стіл, заплатити за хороших гравців і безболісно зайти в сезон», – сказав Скрипник.

  • За підсумками п'яти матчів Ворскла має на своєму рахунку дев'ять очок.
  • В наступному турі команда Скрипника зустрінеться з Динамо на виїзді. Гра запланована на понеділок, 18 вересня. Початок о 17:00.