«Я не знаю, як грати на нічию»: Йовічевіч запевнив, що Шахтар зіграє матч із Дніпром-1 з менталітетом переможця

Переглядів 436
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Я не знаю, як грати на нічию»: Йовічевіч запевнив, що Шахтар зіграє матч із Дніпром-1 з менталітетом переможця
Ігор Йовічевіч. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч поділився своїми очікуваннями перед матчем із Дніпром-1, у якому його підопічні можуть гарантувати собі чемпіонство.

Наставник Шахтаря Ігор Йовічевіч висловився щодо можливого чемпіонства «гірників» вже у наступному турі УПЛ.

«Знаємо, що лишився один крок до чемпіонства. У Львові проти Дніпра-1 треба показати, що ми справді хочемо виграти чемпіонат. Ми вперше відчуваємо такий тиск, немає такого досвіду у нашої команди. Десь можна припуститися помилки і впасти, але залишаємося сконцентрованими».

Йовічевіч запевняє, що команда не гратиме на нічию у передостанньому турі УПЛ проти Дніпра-1. Один пункт гарантує команді чемпіонський титул.

«Нічия з Дніпром-1»? Я не знаю, як грати на нічию. Якщо вона відбудеться, то так і буде, ми щасливі. Але слід мати менталітет переможця. Думаю, команда буде готова і гратиме на перемогу. Ми розуміємо, наскільки ми близькі до нашої мрії», – сказав Йовічевич прес-службі Шахтаря.

Шахтар за два тури до фінішу УПЛ має п'ятиочковий гандикап перед Дніпром-1 напередодні очної зустрічі 28 травня, яка вирішить долю титулу чемпіона України.

X