«Я незадоволений грою команди»: Ребров відверто оцінив останній матч своїх підопічних

Переглядів 546
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Я незадоволений грою команди»: Ребров відверто оцінив останній матч своїх підопічних
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айну Сергій Ребров поспілкувався з журналістами перед матчем чемпіонату ОАЕ проти Шабаб Аль-Ахлі. Українець згадав останню гру своїх підопічних, з якої Аль-Айн виніс урок.

У суботу, 29 жовтня, Аль-Айн Реброва та Ярмоленка зіграють на виїзді проти Аль-Ахлі з Дубаю. Український головний тренер на пресконференції перед грою звернувся до своїх підопічних.  

«Ми проаналізували манеру гри суперника та роз'яснимо деталі гравцям. Однак якщо ми не покажемо свій справжній рівень гри на полі, ми не зможемо перемогти команду-суперника».

Не оминув Ребров і останній матч своєї команди. Аль-Айн переміг з рахунком 3:1, але варто відзначити, що Ярмоленко відзначився голом у цьому протистоянні.

Український тренер оцінив гру своїх підопічних у першому таймі. Важко сказати, що він був задоволений.

«Для мене був важливим другий тайм і те, як гравці відреагували на пропущений гол. Але  я незадоволений їхньою грою у першому таймі, я дуже задоволений їхньою реакцією. Тому ми маємо добре підготуватися та серйозно підійти до цього матчу», – наводить слова екс-тренера Динамо прес-служба «боса».

Нагадаємо, що Ярмоленко в поточному сезоні зіграв за команду Реброва сім матчів, в яких забив три голи та віддав чотири гольові передачі. На цю мить, Аль-Айн посідає третє місце в турнірній таблиці чемпіонату ОАЕ, маючи у своєму активі 13 пунктів.