Як він це робить? Брюгге відправив у відставку тренера, який не ставив Яремчука в основу

Переглядів 664
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Як він це робить? Брюгге відправив у відставку тренера, який не ставив Яремчука в основу
Роман Яремчук. Фото: Het Nieuwsblad
Брюгге оголосив про припинення співпраці з головним тренером Карлом Хофкенсом, з яким чемпіон Бельгії вперше в історії гратиме у плей-офф ЛЧ.

Карл Хофкенс був призначений головним тренером Брюгге наприкінці травня. 43-річний фахівець раніше працював з командами U18 і U21 і протягом останніх трьох сезонів виконував обов’язки помічника першої команди.

Попри блискучий перформанс у Лізі чемпіонів, виступи в чемпіонаті не вражали вболівальників та керівництво Брюгге. Після рестарту сезону у Бельгії команда Романа Яремчука та Едуарда Соболя вилетіла у чвертьфіналі Кубка від Сент-Трюйдена (1:4), а останньою краплею стала нічия проти Левена (1:1).

Також у Бельгії писали про те, що Хофкенс не міг порозумітися з Романом Яремчуком, якого придбали влітку за рекордні 16 мільйонів євро, проте українець не отримував достатньо ігрового часу.

Цікаво, що свого часу Яремчук був безпосередньо причетний до зміни тренера у Генті, коли відкрито критикував Ласло Болоні та домігся його звільнення влітку 2020 року.

Брюгге посідає четверте місце у турнірній таблиці чемпіонату Бельгії з 34 очками, програючи 12 очок лідируючому Генку.

X