«З цим футболістом можуть бути проблеми»: журналіст назвав «особливого» гравця Шахтаря

Переглядів 1203
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«З цим футболістом можуть бути проблеми»: журналіст назвав «особливого» гравця Шахтаря
Гіоргі Гочолейшвілі. Фото: ФК Шахтар
Відомий коментатор та журналіст Володимир Звєров розкритикував гру правого захисника донецького Шахтаря Гіоргі Гочолейшвілі в матчі з Кривбасом (3:3).

У неділю, 20 серпня, Кривбас зіграв з Шахтарем в результативну нічию з рахунком 3:3.

Відомий коментатор Володимир Звєров звернув увагу в цій грі на дії правого захисника Шахтаря Гіоргі Гочолейшвілі, який дуже невпевнено виглядав у захисті.

«Після того, як він зробив дві результативні передачі в грі з Олександрією (2:1) всі почали його розхвалювати, не дивлячись, що там в обороні. А там у нього дуже багато огріхів.

Він здорово атакує, граючи в півзахисті міг бути мегаефективний, але в обороні...  Те, що я побачив у грі з Кривбасом переконало мене в тому, що з цим футболістом можуть бути проблеми в Лізі чемпіонів».

Звєров вважає, що з Гочолейшвілі у складі Шахтар матиме величезні проблеми, виступаючи на рівні Ліги чемпіонів.  

«Іван Дібанго його просто знищив: два м'ячі з-під Гочолейшвілі, одного разу взагалі викинув його за межі поля. Два голи в матчі проти Кривбаса.

Згадуєте перфоманс Лукаса Тейлора в торішній Лізі чемпіонів? Той теж любить атакувати й не дуже вміє оборонятися. Ось я переживаю, що через місяць в Лізі чемпіонів буде таке саме», – сказав Звєров у програмі «Звєров Профутбол».

  • Гочолейшвілі приєднався до Шахтаря взимку 2023 року.
  • Відтоді за донеччан 22-річний грузинський оборонець провів 17 матчів, забив один гол та віддав дві результативні передачі.
  • Наступний матч Шахтар проведе 27 серпня на виїзді у Ковалівці проти місцевого Колоса.