Заради популяризації українського футболу: Setanta готова безкоштовно надавати відео матчів УПЛ телеканалам

Переглядів 448
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
Заради популяризації українського футболу: Setanta готова безкоштовно надавати відео матчів УПЛ телеканалам
Фото: сайт УПЛ
Українська Прем’єр-ліга разом з офіційним транслятором поєдинків національної першості оголосила про спрощення умов висвітлення ігор для телекомпаній.

Телекомпанії, зацікавлені у показі відеоматеріалів матчів чемпіонату України, зможуть отримати їх безпосередньо від офіційного транслятора на безкоштовній основі.

«Наша ціль: повернення новин та телепередач про український футбол на загальнонаціональні та кабельні телеканали. Ми прагнемо допомогти вболівальникам оперативно отримувати інформацію про матчі, цікаві моменти, голи тощо», – йдеться в заяві на офіційному сайті УПЛ.

Нагадаємо, що за єдиний телевізійний пул УПЛ проголосували більшість клубів ліги. Офіційним транслятором чемпіонату стала компанія Setanta Sports. Динамо, Дніпро-1, Зоря, Металіст та Рух з різних причин відмовились надати доступ до трансляції своїх домашніх поєдинків.

За недопущення знімальної групи Setanta Sports клубами-опозиціонерами на матчі першого туру Динамо, Зорі та Руху загрожує грошовий штраф, а у разі повторного порушення – зняття очок.